Rólunk

Petgroom

Cégünk majd’ 10 éves kutatás után talált rá a Groom Professional termékeire. Több száz liter sampon, számos gyártó és rengeteg munka áll annak a hátterében, hogy végre hazánkban is elérhető egy olyan komplett termékcsalád, ami képes lefedni a pet- és a show-grooming minden szegletét.
Egyedülálló a kutyakozmetikusokat ellátó piacon, ahol minden megkapható a szakmánkhoz amire csak szükségünk lehet…mindez elérhető áron!

A termékek alapanyagai mind természetes gyümölcs- és gyógynövénykivonatok.
Elsősorban professzionális felhasználásra tervezték de megtalálja minden gazdi és tenyésztő is otthoni használatra a kedvenc kozmetikumát.

 

Az eszközöket, szerszámokat kutyakozmetikus kollegáknak magam válogattam össze, nincs olyan köztük, amit ki ne próbáltam volna.

Találsz alacsonyabb és magasabb árfekvésű kiegészítőket, de bármelyiket is választod, biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódást okozni.

 

A póráz és nyakörv kollekciót elsősorban sétákhoz tervezték, hogy mindig összeöltözhessetek kedvenceddel, így igazán trendik lesztek minden alkalommal. Vajpuha bőrből készültek, gyönyörű színeikkel az outfit-ed kiegészítői lesznek. Az agarasok 2 féle agárnyakörv, a profik pedig a felvezetők és retriever pórázok között válogathatnak.Igényes, szépen megmunkált, minden apró részletre külön odafigyelve készültek, az USA-ból érkeztek.

 

Szeretettel ajánlom és kívánom, hogy legyenek társatok a mindennapokban ezek a nagyszerű termékek!

Természetesen bármelyik termékkel kapcsolatban kérdésed van, vagy elbizonytalanodtál, személyre szabott tanácsadással állok rendelkezésedre a Petgroom Facebook oldalán, e-mailben, telefonon egyaránt.

Szakasits Edit CPG, CaPG, NCMG